Ons team

Team Het Andere Wonen Vinkel

Wij bieden een veilig en warm thuis bij Het Andere Wonen Vinkel!

Verhuizen is een grote stap, zeker als er zorg bij komt kijken. Daarom stellen we ons al graag aan u voor.
Maak alvast kort kennis met ons team.

team

Yvonne

team

Chris

team

Karin

team

Danielle

team

Audrey

team

Annette

team

Anita

team

Janine

team

Astrid

team

Anja

team

Ans

team

Marja

team

Annet

team

Karin

team

Francis

team

Rianne

team

Betsie

team

Henk

team

Gerda

team

Wilma

team

Zorgondernemer

Yvonne

Verpleegkundige niveau 6 BIG: 09038325530 Specialisme: Diabetes

follow me on
team

Zorgondernemer

Chris

Begeleider GGZ Specialisme: ASS (autisme spectrum stoornis)

follow me on
team

Verzorgende 3 IG

Karin

Mijn naam is Karin van Waardenburg en ik werk vanaf het allereerste begin bij Het Andere Wonen in Vinkel. Ik woon in een klein dorpje aan de maas samen met mijn man en twee zonen en onze hond Max en kat Sam. Ik hou van: wandelen, fietsen, tuinieren, lekker eten en drinken, kamperen, lezen, muziek en dieren. (ik vergeet vast nog het een en ander) Ik heb al vele jaren gewerkt in de thuiszorg maar merkte de laatste jaren steeds meer dat er zo weinig tijd was voor een praatje of een beetje aandacht voor de ouderen en dat vind ik juist zo belangrijk. Mensen met dementie hebben mij altijd het meest aangesproken. Bij Het Andere Wonen staat het welzijn van de bewoner voorop. Er is tijd voor aandacht en activiteit. Ik merk nu pas echt hoe erg ik dat gemist heb. Samen met Chris & Yvonne en fijne collega’s zorgen we ervoor dat iedere dag een speciale dag wordt voor onze lieve bewoners. Hoe fijn is het als je iedere dag opnieuw op zo’n bijzondere manier mag werken. Dit geeft mijn zorghart een voldaan gevoel. Eigenlijk zouden alle ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen op deze manier moeten kunnen wonen…

follow me on
team

Verzorgende 3 IG

Danielle

follow me on
team

Helpende plus

Audrey

Hallo allemaal, ik ben Audrey de Bever en werk met heel veel plezier bij “Het Andere Wonen Vinkel”. In het verleden ben ik werkzaam geweest bij de KLM als stewardess en daarna was is volledig thuis voor mijn drie zonen. Zeven jaar geleden ben ik de zorg ingegaan. Dit trok mij al jaren, dus uiteindelijk de stap genomen. Het bevalt mij enorm goed bij Het Andere Wonen, waar wij met veel liefde en zorg onze bewoners mogen begeleiden. Inmiddels ben ik met mijn partner in de buurt komen wonen, waar wij heerlijk genieten van de nieuwe omgeving, onze kinderen en kleinkinderen. Wij trekken er graag op uit met de fiets en golfen ook samen wanneer daar de tijd voor is.

follow me on
team

Verzorgende 3 IG

Annette

Hoi ik ben Annette van Krieken woon in Vinkel. Ik werk nu bijna 2 jaar bij Het Andere Wonen Vinkel. Ik was nieuwsgierig naar de manier van werken en hoe bij Het Andere Wonen werd omgegaan met mensen met een dementie zonder dat de deuren gesloten zijn. Wat me zeer aansprak was dat echtparen hier samen mogen wonen en dat ze niet na zoveel jaren samen door een ziekte als nog uiteen moeten wonen. Ik heb de afgelopen 15 jaar gewerkt bij mensen met een dementie, dit sprak me zo aan dat ik in 2018 de opleiding gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) heb gevolgd en hier ook mijn diploma voor heb behaald. Na deze opleiding vielen vele puzzelstukjes in elkaar en begrijp ik de mens met een dementie nog beter. Het is erg belangrijk dat mensen niks moeten en dat veel kan. Je moet niet denken in onmogelijkheden maar in mogelijkheden. De sfeer, de rust en de tijd die je kan besteden aan de mensen het niet gejaagde en geen regeldruk, daar word ik blij van. Met heel veel plezier werk ik bij het andere wonen De Dorsvlegel in Vinkel.

follow me on
team

Verzorgende 3 IG

Anita

Wat leuk dat ik mij op deze manier kan voorstellen. Ik ben Anita en ben verhuisd van de Randstad naar het mooie Brabant. Ik heb 2 kinderen en drie kleinkindjes waar ik ontzettend van geniet. Ik werk nu bijna twee jaar met heel veel plezier bij het Andere Wonen Vinkel. De visie van het Andere Wonen spreekt mij ontzettend aan, ik heb veel tijd en aandacht voor onze bewoners waarbij het behouden van eigen regie hoog in het vaandel staat! Het geeft mij veel voldoening als bewoners mij vertellen dat zij weer een leuke dag gehad hebben. De locatie staat op een geweldige, rustige plek met uitzicht op de molen en de paarden. Kortom: het is een voorrecht om hier te mogen werken!

follow me on
team

Verzorgende 3 IG

Janine

Hoi, ik ben Janine en werk nog niet zolang bij Het Andere Wonen Vinkel. Ik ben een verzorgende IG en werk al heel lang in de ouderenzorg. Ik vind het vooral heel fijn dat je bij Het Andere Wonen in Vinkel veel tijd krijgt om echte aandacht aan de bewoners te geven. Tijd om bijvoorbeeld in de ochtend samen met de bewoner te bekijken wat zij aan willen die dag. Tijd om zomaar in de vroege ochtend dat soort dingetjes te bespreken. Als een bewoner aangeeft dat zij graag het onkruid in haar tuintje wil weghalen, wij dit samen kunnen doen. Het voelt als samenleven met de bewoners. Dat je als echtpaar hier kunt wonen, dat vind ik ook heel mooi. Ik vind het fijn om in een relaxte en ongedwongen sfeer te kunnen werken. Ik ga fluitend en met plezier naar mijn werk. Als ik thuis ben vind je mij in mijn tuin of plantenkas. Ik sta graag in de keuken om een taart te bakken of lekkere paella te maken. Verder lees ik graag boeken, het liefst van Zweedse schrijvers en o ja we hebben 5 kippen.

follow me on
team

Verzorgende IG

Astrid

follow me on
team

Helpende plus

Anja

follow me on
team

Verpleegkundige niveau 4

Ans

BIG: 89914571130 Ik ben Ans en werk als verpleegkundige bij Het Andere Wonen Vinkel. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de thuiszorg. Bij “Het Andere Wonen” is het ook een beetje zoals in de thuiszorg maar dan onder één dak. Dat geeft meer rust en voordelen voor mij en de bewoners. Er is meer tijd en aandacht voor het welzijn van de bewoners wat erg prettig is. Mijn kwaliteiten zijn: goede zorg geven. Mijn karaktereigenschappen zijn: geduldig zijn, ik ben secuur en rustig en heb aandacht voor de bewoners. Ik neem de tijd voor bewoners en maak graag samen met hen plezier. Ik word blij als ik tevreden bewoners zie met een glimlach op het gezicht. Mijn passie is lekker genieten van wandelen in de natuur.

follow me on
team

Verzorgende 3 IG

Marja

follow me on
team

Nachtdienst

Annet

follow me on
team

Nachtdienst

Karin

Ik ben Karin, 62 jaar oud, moeder van 3 kinderen en oma van 6 kleinkinderen. Ik woon in ’s-Hertogenbosch. 6 jaar geleden ben ik in de zorg terecht gekomen waarvan nu ruim 1 jaar bij Het andere wonen in Vinkel. Ik werk alleen nachtdiensten waardoor het contact met de bewoners minder is maar wel intensief wat ik als heel waardevol beschouw. Af en toe ga ik overdag een keer op bezoek. Het andere wonen is ook echt anders, de bewoners behouden hun eigen regie wat heel belangrijk is. De echtparen kunnen samen blijven wonen. Door mijn nachtdiensten hou ik ook tijd over voor mijn kleinkinderen en om veel lange wandelingen maken.

follow me on
team

Gastvrouw

Francis

follow me on
team

Gastvrouw

Rianne

follow me on
team

Vrijwilliger

Betsie

Mijn naam is Betsie Ploegmakers en ik ben 65 jaar oud. Ik woon in Vinkel en ik ben moeder van twee kinderen. Ook ben ik oma van vier kleinkinderen.  Sinds 01-11-2021 ben ik vrijwilligster bij Het Andere Wonen in Vinkel. Voorheen was ik tien jaar vrijwilligster bij ons welzijn om mantelzorgers even ruimte te geven om iets voor zichzelf te doen. Het geeft een goed gevoel om iets voor de medemens te betekenen. Eerder ben ik werkzaam geweest in de horeca, waar ik tien jaar geleden mee gestopt ben, om leuke dingen te doen zoals van alles archiveren bij de Heemkunde “Vinckel”. Daarnaast leen ik op de basisschool al twaalf jaar biebboeken uit aan de kinderen en heb ik mooi tijd voor mijn kleinkinderen.

follow me on
team

Vrijwilliger

Henk

Mijn naam is Henk Ploegmakers en ik ben 67 jaar oud. Ik woon in Vinkel en ben vader van twee kinderen en opa van vier kleinkinderen. Na 46 jaar in de bouw gewerkt te hebben als tegelzetter, ben ik vijf jaar geleden met vervroegd pensioen gegaan. Sindsdien ben ik vrijwilligerswerk gaan doen zoals het mee bouwen van de molen, de maandagmorgenploeg van de voetbalclub EVVC en de schoffelploeg bij het Kerkhof. Buiten werken vind ik heel fijn. 1,5 jaar geleden ben ik bij Het Andere wonen in Vinkel de tuin gaan verzorgen, wat me goed bevalt. Zeker om te zien dat het gewaardeerd wordt door de bewoners.

follow me on
team

Vrijwilliger

Gerda

follow me on
team

Vrijwilliger

Wilma

follow me on