Zelfstandigheid en eigen regie is de norm

 welzijn en levensgeluk zijn de belangrijkste waarden!

Wonen bij de Dorsvlegel, Het Andere Wonen Vinkel.
Wij stellen ons, als ondernemerspaar van Het Andere Wonen Vinkel, graag voor. Wij zijn Yvonne Tijbosch en Chris Laurijsen. Yvonne is een bachelor verpleegkundige met specialisatie en passie in de ouderen-, diabetes-, en chronische zorg. Chris zijn deskundigheid en passie liggen in het begeleiden, ondersteunen en coachen in de zorg. Beiden zijn we gewend persoonlijke zorg op maat te bieden, dit is voor ons het uitgangspunt en de basis.

Onze droom is warme zorg bieden aan mensen met dementie en/of andere chronische zorgvragen, eventueel samen met hun partner. Zelfstandigheid en eigen regie is de norm en welzijn en levensgeluk zijn de belangrijkste waarden.

Onze missie is op een andere manier wonen met zorg aan te bieden. Persoonlijke zorg afgestemd op de zorgbehoefte in samenwerking met de betrokkene en zijn/haar familie en omgeving. In de gezamenlijke huiskamer, keuken en tuin, mogelijkheden bieden voor ontmoeting, ondersteuning en activiteiten in een veilige omgeving met een intieme huiselijke en gemoedelijke sfeer.

Graag delen wij binnen  “Het Andere Wonen ”  te Vinkel, onze gemeenschappelijke affectie voor de natuur met een mooie tuin in een prachtige landelijke omgeving.

Wij zijn gedreven om een prettige, leerzame en stimulerende werkomgeving voor alle medewerkers van ons team te creëren, waarbij wij onze passie binnen deze bijzondere vorm van wonen en zorg met elkaar kunnen delen.

Warme groeten, Yvonne en Chris

“Wij zijn gedreven om onze passie binnen deze bijzondere vorm van wonen en zorg met elkaar te delen.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Wilt u meer  weten over
Het Andere Wonen Vinkel?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.