Vacature Gastvrouw of gastheer

Vacature Gastvrouw of gastheer met passie voor de ouderenzorg

Ben jij die Gastvrouw of Gastheer met passie voor de ouderenzorg?

Bij Het Andere Wonen Vinkel is het behouden en stimuleren van de eigen regie van de bewoner een belangrijk uitgangspunt. We bieden begeleiding op maat waarbij het welzijn van de bewoner op de eerste plaats staat. Onze zorg is warm, belevingsgericht en respectvol. De wensen en behoeften van de bewoners zijn belangrijke items in ons werk.

Als Gastvrouw of Gastheer ontvang je de bewoners gastvrij in de gezamenlijke ruimtes. Je hebt grote affiniteit met koken. Je bereidt samen met de bewoners lekkere en gezonde maaltijden. Het bereiden van gerechten is je niet vreemd en is een aanknopingspunt voor een gesprek met de bewoners. Je draagt zorg voor een weekmenu waarbij je rekening houdt met specifieke wensen. Door je goede sociale vaardigheden gaat de ondersteuning bij activiteiten je goed af. We dagen je uit om van elke dag een geweldige dag te maken.

“Wij vinden het belangrijk dat je al je talenten in kan zetten in onze organisatie.”

Wil je samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, met korte lijnen naar de zorgondernemers, waar je al je talenten mag inzetten in een organisatie die het anders doet?

Neem dan contact op met Yvonne en Chris door te mailen naar vinkel@hetanderewonen.nl

Wie weet maken we snel kennis met elkaar!

Neem contact met ons op?